Tagrensning og maling fra Them Algeservice:
Efter 25-30 år er overfladen mærket af årenes vind og vejr, luftforurening, mos og alger. For dig, der ønsker at forebygge og undgå varige skader på dit tag, er tiden derfor inde til en tagrenovering.

For Eternittage:
De gamle asbestplader er meget hårdføre, hvilket gør at rensning og maling af taget ofte kan betale sig. Ved Eternittage gennemgår vi for defekte plader der skal udskiftes. Asbesten afrenses og opsamles, hvorefter den videreføres til en godkendt affaldsplads. Vi behandler herefter taget mod alger og mos og afslutter med en maling af taget i den ønskede farve (Them Algeservice maler altid taget 2 gange). De forskellige asbestfibre forsegles under malingen, og beskytter i mange år frem.

Specifikationer:
Them Algeservice benytter naturligvis kun miljøgodkendt udstyr. Vi anvender tagmaling fra Nordsjö / Sadolin (ISO 9001).

For betontage:
Er dine betontagsten begyndt at se medtagede og triste ud? Så er det måske tid til at få dem malet. Betonsten er meget hårdføre, men efter 25-30 år bliver de mærket af årenes vind og vejr, mos, alger og luftforurening. En rensning og maling fra Them Algeservice giver ikke kun et bedre udseende, men vedligeholder samtidig også dit tag mod vind og vejr i mange år fremover.

Vi afrenser dine betontagsten for mos, alger og andre bevoksninger. Herefter bliver stenene malet 3 gange med miljøgodkendt maling (farven er efter kundens ønske). Them Algeservice benytter udelukkende miljøgodkendt udstyr. Vi benytter tagmaling fra Nordsjö / Sadolin (ISO 9001).

Få et uforpligtende tilbud på rensning og maling af dit tag:
Er tiden inde til en rensning og maling af taget? Udfyld felterne herunder med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er også meget velkommen til at ringe til Allan Schousboe på telefon 30 20 47 69, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv ringet op
Du kan også ringe til os på 30 20 47 69