Tagmaling i KoldingTagmaling i Kolding

Tagmaling i Kolding og omegn
Sammen med en professionel behandling af dit tag mod diverse bakterier, alger og mos, som påvirker og skader dit tag over længere perioder, kan vi også tilbyde en komplet tagmaling af dit tag i hele Kolding og omegn.

Efter 25-30 år er diverse overflader og tagbelægninger mærket af årenes vind, vejr, luftforurening, mos og ikke mindst alger. Derudover er farvebelægningen måske skallet af, eller har skiftet til en mat og kedelig nuance. Det problem kan vi hos Them Algeservice hjælpe dig med.

Giv dit tag nyt liv
En tagmaling fra Them Algeservice giver dit tag et helt nyt liv, og får det til at skinne igen. Vi maler ikke bare selve taget, men behandler først og fremmest belægningen med miljøgodkendt udstyr og miljøgodkendte materialer. Vi udskifter de områder der ikke kan reddes, og afslutter med at give det hele den samme kulør og nuance i farven. Vi maler ALTID taget to gange, og kun med miljøgodkendt maling (vi benytter tagmaling fra Nordsjö og Sadolin).

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave i Kolding og omegn
Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på maling af dit tag eller dine facader i Kolding og omegn. Udfyld nedenstående felter, og så vender vi tilbage med et konkret tilbud indenfor kort tid.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 30204769 og få en snak om opgaven over telefonen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Skal vi komme på besøg til en vurdering af dit tag?
Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på tlf. 30 20 47 69 eller info@themalgeservice.dk