Hulmurs- og loftisolering i Odense & omegn
Vi tilbyder både hulmurs- og loftisolering i hele Odense og omegn. Vort fortrukne materiale er papiruld, som både er brandsikkert og slidstærkt, samtidigt med at det holder varmen inde og kulden ude. Alle vores materialer og al vores udstyr er miljøgodkendt og CO2-neutralt – det er din garanti for en bæredygtig løsning.

Tilbagebetalingstiden er kort
Udregninger viser, at tilbagebetalingstiden på efterisolering i ældre huse kun er på 2-3 år, og med økonomisk støtte fra elselskaber, samt det danske håndværkertilskud, kan din isoleringsopgave blive udført billigt og med en endnu hurtigere tilbagebetalingstid end før.

Husk håndværkerfradrag hos SKAT
Efter 01. juli 2011 er det nu muligt at få støtte til udførelse af bl.a. isoleringsopgaver igennem SKAT. Som statsborger i Danmark, kan du i fremtiden fratrække op til 15.000 kroner på din selvangivelse om året. Det giver i gennemsnit omkring 5-6.000 kroner tilbage i skat. Er I to myndige i husstanden, bliver dette beløb fordoblet. Derfor kan en hulmursisolering eller en loftisolering betale sig, både på kort og langt sigt.

Få et gratis og uforpligtende isoleringstilbud i Odense og omegn
Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave i Odense og omegn. Udfyld nedenstående felter – så vender vi tilbage med et konkret tilbud indenfor kort tid.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 30204769 og få en snak om opgaven over telefonen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi benytter bæredygtig papiruldsisolering
Vi benytter primært papiruld til alle isoleringer. Papiruldsisolering er brandsikkert og holder varmen inde og kulden ude, hele året rundt. Papirulden kommer fra genbrugspapir, og er bearbejdet så det er holdbart i længden, samt ikke mindst brandsikkert. Du kan læse mere og se en video om papiruld her, eller bestille en gratis papiruldsprøve her.

Bestil et isoleringstjek i Odense
Ring lige nu på tlf. 30 20 47 69 eller skriv til info@themalgeservice.dk – Så kommer vi gerne på besøg til et gratis isoleringstjek.