Få et uforpligtende tilbud på isolering i Horsens og omegn i dag.
Det kan hurtigt betale sig tilbage, alene igennem besparelser på varmeregningen. Ofte ser vi en tilbagebetalingstid ned til kun 2-3 år på isoleringsløsninger i ældre huse. Det skyldes simpelthen den oprindelige isolering ikke længere har den korrekte virkning eller ikke er udført tilstrækkelig. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi benytter papiruld – det giver det bedst resultat hver gang.
Siden vi startede i 2009, har vi udelukkende benyttet papiruld som fortrukne isoleringsmateriale. Det skyldes at papiruld for det første er et hundrede procent CO2 neutralt. Papiruld består nemlig af gamle aviser og udeblade som er sendt til genbrug. Disse aviser og ugebladet bliver hakket i millioner af små stykker og bearbejdet til at modstå skadedyr og mus. For det andet er det brandsikkert. Du kan se en brandtest her.

Ved brug af vores miljø godkendte udstyr, kan vi sprøjte papirulden ind i alle rum og sprækker, både som loftisolering og som hulmursisolering. Det giver den mest dækkende isolering hver gang og dermed i sidste ende en større besparelse for dig alene på varmeregningen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på isolering i Horsens i dag.
Vi tilbyde både at komme på besøg til et gratis isolerings tjek af dit hus eller lejlighed, men også at give et tilbud over telefonen eller mail. Det er helt op til dig. Du er velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt, eller du kan ringe til Allan fra Them Algeservice på telefon 30 20 47 69 eller sende os en mail på info@themalgeservice.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 30204769 og få en snak om opgaven over telefonen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.