isolering herningisolering herning 

Vi kan tilbyde hulmur og loftisolering i hele Herning og omegn. Vores miljø korrekte og høj avanceret udstyr giver et korrekt og godt resultat hver gang og da vi benytter papiruld som isoleringsmateriale, får du også en resultat som er helt dækkende hver gang.

Papiruld til isolering består af gamle aviser og udeblade, som er blevet bearbejdet til at give et godt og brandsikkert materiale. Et materiale som kan sprøjtes ind på de steder som skal isoleres. At det netop sprøjtes ind som millioner af små stykker, gør at vi kan komme ind i alle rum og sprækker og give en dækkende isolering hver gang.

Tilbagebetalingstid ned til kun 2-3 år for ældre huse.
Bor du i et ældre hus eller lejlighed, så kan en investering i isolering være en hurtig tilbagebetalt regning alene på de besparelser du får på varmeregningen efterfølgende. Nyere huse kan også have gavn af en isolering, især hvis der brugt et isoleringsmateriale som ikke er helt dækkende. En isolering med andet materiale, kan også suppleres op med papiruld, netop fordi det har den eneskab at det bliver sprøjtet ind i små stykker.

Vi hjælper med CO2-kvoter og håndværkerfradrag.
I dag er det både muligt at trække op til 15.000 kroner fra på håndværkerfradraget, samt at få CO2-kvote tilskud fra det lokale EL-selskab fordi du isolerer med papiruld. Det hjælper vi dig naturligvis med.

Få et uforpligtende tilbud i dag.
Du er meget velkommen til at udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt og en snak om dine muligheder. Eller du kan ringe til Allan fra Them Algeservice på telefon 30 20 47 69. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@themalgeservice.dk

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 30204769 og få en snak om opgaven over telefonen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.