Algebehandling i Skanderborg og omegn
Alger og mos får ikke kun dit tag til at se gammelt og grimt ud. Det ødelægger samtidigt din tagbelægning og kan medføre frostsprængninger, der i sidste ende betyder en komplet udskiftning af taget. For at undgå dette scenarie, tilbyder Them Algeservice at behandle dit tag mod disse bakterier.

Them Algeservice kan ved brug af vores miljøgodkendte udstyr og algedræbende middel, forhindre at overstående sker, hvilket vil medføre en sund levetid for dit tag. I samarbejde med vind og vejr, bearbejder vores algedræbende middel både mos og alger, som samtidig gør taget flot at se på igen.

Serviceaftale med Them Algeservice
Det anbefales at taget sprøjtes mod alger og mos hvert/hvert andet år.
Med en serviceaftale hos Them Algeservice, kommer vi fast hvert eller hvert andet år og behandler dit tag. Vi dækker hele Skanderborg og omegn.

Se dit tag ændre sig
Den største ændring ses først efter 6-8 måneder, da vores algedræbende middel samarbejder med vind og vejr om at nedbryde de skadelige bakterier. Men allerede efter 24 timer vil tagbelægningen begynde at hele sig selv, ved at dræbe de bakterier som har angrebet belægningen, og dermed allerede også vise en mindre ændring. Algebehandlingen kan først påbegyndes i den rigtige vejrsituation, (den må ikke påbegyndes i frostvejr) men allerede nu er det muligt at bestille en enkelt behandling eller serviceaftale med Them Algeservice. Bestil din aftale forneden.

Bestil en algebehandling
Bestil en algebehandling hos Them Algeservice i dag – så er dit tag klart til det kommende år. Udfyld felterne herunder, og så kontakter vi dig indenfor kort tid.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 30204769 og få en snak om opgaven over telefonen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os for yderligere spørgsmål
Ring til os på tlf. 30 20 47 69 eller skriv til Info@themalgeservice.dk